Over ons

Ervaar de wondere wereld van virtual reality met DreamEscape. Wij verzorgen virtual reality demo’s op (bedrijfs)feesten, conferenties, evenementen en andere bijeenkomsten. Tevens ontwerpen wij een virtual reality spel: DreamEscape waarbij wij een stap verder willen gaan in de ervaring door binaeral audio toe te voegen en meer toe te spelen op de psychologische kant van virtual reality en de zintuigen die de mens heeft.

DreamEscape maakt gebruik van de VIVE. De VIVE is een virtual reality systeem, ontwikkeld in samenwerking met HTC en VALVE. Het best gewaardeerde virtual reality systeem wat dit moment op de markt beschikbaar is.

DreamEscape is een samenwerking tussen Arjan Wiegel en Eelco Wiegel. Wij zijn gedreven om nieuwe technologieën te ervaren, te fantaseren over de nieuwe mogelijkheden en hier aan te ‘sleutelen’.  Samen hebben wij in 2015 een leading webportal gebouwd op het gebied van Escape Rooms: All Escaperooms Nederland. DreamEscape was voor ons een logisch vervolg op onze escaperoom-webportal en de escape room ervaringen die Nederland rijk is.

Question everything.
Keep learning, stay curious, alert, honest and helpful.
Be a producer instead of a comsumer and encourage others to be the same.

VR is altijd een rode draad geweest in Arjan’s werkzame leven. Vanaf eind jaren 90 waar hij les gaf op de Universiteit van Twente over VR tot aan zijn huidige werk bij Recreate. Eelco heeft dan weliswaar geen bijzondere quote. Wel ziet hij altijd kansen en mogelijkheid tot verbeteren in verschillende markten en wil hij deze benutten. Keywords: usability, toekomstgericht en de ‘waarom niet’ mentaliteit.